Évadkezdet

2024.03.26. 10:04

Húsvétkor nyitja meg kapuit a Tolnay Klári Emlékház Mohorán

A hagyományok szellemében április első napjától fogadja látogatóit Mohorán a Tolnay Klári Emlékház. Mivel ez az időpont idén húsvétra esik, ezért a tavaszi ünnephez igazítva tartják a hivatalos évadnyitányt a szervezők.

Hegedűs Henrik

Számos különlegességet tartogatnak a jeles alkalomra

Forrás: Archív fotó: Nool

Fotó: Vendel Lajos

A híres művésznő múzeumának tulajdonosa, Balla István bőrész-iparművész portálunk érdeklődésére elmondta: most is számos különlegességet tartogatnak a jeles alkalomra. – Ebben az esztendőben húsvétvasárnap, március 31-én, pontban déli kezdettel indítjuk a megnyitót. Ezúttal inkább a látványosabb elemekre helyezzük a hangsúlyt, mintsem a tartalmi színvonalra. A többi egyelőre legyen meglepetés, az biztos, hogy külcsínében igen „fényes” lesz az esemény – hangoztatta titokzatoskodva Balla István.

A tulajdonos annyit elárult, hogy az előző évekhez hasonlóan most is az emlékház örökös háziasszonya, Pásztor Erzsi Kossuth-díjas színművésznő forgatja meg először a kulcsot a kiállítóterem zárjában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában