Nool.hu videó

2024.02.17. 17:28

Tehetséges gimnazisták képeiből nyílt kiállítás Salgótarjánban (fotók, videó)

Hivatalosan is megnyílt a napokban a salgótarjáni Madách Imre Gimnázium 9-10. évfolyamos, vizuális kultúra specializációt választó diákjainak a „9-10-START” elnevezésű kiállítása.

Sipos Nina Vivien

A rendezvénynek a József Attila Művelődési Központ Klubterme adott otthont. A 9. és 10. b osztály tanulóin és szüleiken kívül jelenlegi madáchos diákok, tanárok és meghívott vendégek is jelen voltak.

A tárlaton megtekinthető alkotásokat Keléné Szabó Ágnes művésztanár ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A megnyitón beszédet mondott dr. Huszár Máté, Salgótarján alpolgármestere. Az esemény házigazdája, műsorközlője Győri Csaba volt. A közönséget egy színvonalas műsor is szórakoztatta, hiszen a nemrégiben tudományos diákkonferencián is helyt álló média szakkörösök pályamunkáinak bemutatóját láthatták.

A kiállításon Fekete Réka, Judák Jázmin 10. b, Bolla Dorina 10. a, Bimbatti Roberta és Gecso Boglárka 12. b osztályos diákok fotóit, valamint Káposzta Borbála és Kotrócz Emília 12. b osztályos tanulók iskolafilmjét lehetett megcsodálni.

– Akik részt vettünk az eseményen, ismét azzal az érzéssel távoztunk, hogy jó madáchosnak lenni! – olvasható az intézmény Facebook-oldalán kirakott bejegyzésben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában