Cirkuszművészet

2024.01.29. 20:28

A Fővárosi Nagycirkusz artistáival zsonglőrködhettek a romhányi gyerekek (fotók)

„Tanulj cirkuszt” címmel szervezett három alkalomból álló rendezvénysorozatot a Petőfi Program keretében a Bereczki Máté Művelődési Ház Romhányban, amely hétfő délután zárult.

Hegedűs Henrik

A résztvevők kipróbálhatták a zsonglőrködés tudományát, akár kisebb labdával, akár tányérral kellett a feladatokat elvégezni

Forrás: Nool

Fotó: H. Cs.

Az általános- és középiskolás fiatalok, illetve felnőtt kísérőik számára a Fővárosi Nagycirkusz artistái tartottak előadást és bemutatót, és természetesen nem maradhattak el a gyakorlatok sem. A résztvevők kipróbálhatták – na persze leegyszerűsített formában – a zsonglőrködés tudományát, akár kisebb labdával, akár tányérral kellett a feladatokat elvégezni. 

A művészek szerint a diákok kifejezetten komoly érdeklődést tanúsítottak, és az itt elsajátított ismereteket a saját mindennapi életükben is kiválóan kamatoztathatják, hiszen például a zsonglőrködés fokozott figyelmet, összpontosítást és fegyelmet követel meg. Részletes tudósítással később jelentkezünk, addig is merüljetek el helyszíni fotóinkban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában