Hangszerkiállítás

2022.03.05. 23:29

Hangszert a kézbe: igazi élményprogram színtere lesz Balassagyarmat

Zenéről, hangszerekről tanulhatnak majd kicsik és nagyok egyaránt március 30. és április 1. között a balassagyarmati hangszerkiállítás keretében.

Nool

Forrás: Hangszert a kézbe Facebook-oldal

A Hangszert a kézbe elnevezésű könnyűzenei játéktér és ismeretterjesztő sorozat egyik soron következő állomása lesz március 30. és április 1. között Balassagyarmat. A Vármegyeháza épületében tartandó három napos programon ingyenesen lesz majd látogatható az úgynevezett zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a dob és ütőhangszeres, a gitáros és basszusgitáros, a billentyűs, a népi és klasszikus hangszerek, az elektronikus zenei, valamint a stúdiós szekciókba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át – áll az esemény Facebook-oldalán lévő leírásban.

Forrás: Hangszert a kézbe Facebook-oldal

A program szervezői azt is hangsúlyozták, hogy a Hangszert a kézbe című rendezvény keretében 8 rendhagyó énekóra, 6 hangszeres és hangtechnikai kurzus, illetve több koncert ugyancsak ingyenesen lesz majd látogatható.

A szervezők várják tehát mindazokat, akik érdeklődnek a hangszerek, a hangszeres játék, az élmény alapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a könnyűzene világa iránt.

Forrás: Hangszert a kézbe Facebook-oldal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában