Játék a hírlappal!

2018.06.15. 13:47

Szín5ös: ajándékkal jutalmazzuk a megye kitűnő tanulóit!

Saját gyermekére, unokájára minden szülő és nagyszülő büszke, főleg, ha a család szemefénye nem csak szép, de okos is.

S. Cs. E.

A tanév végén esedékes bizonyítványosztást kicsik és nagyok egyaránt izgalommal várják, a kitűnő tanulmányi eredmény pedig okot ad az elégedettségre. A legjobbakat mi is szeretnénk kiemelni, éppen ezért a Nógrád Megyei Hírlap és a Nool meghirdeti a Szín5ös akciót. Az előttünk álló időszakban bemutatjuk azokat a Nógrád megyei általános iskolába járó tanulókat, akik kitűnően vették az akadályokat az elmúlt tanévben s bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik. Jelentkezéseket az alsó tagozatosoktól is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelménynek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Ha felkeltettük az érdeklődést, nincs más hátra, mint jelentkezni! A részvételhez szükség van: a tanuló nevének, lakcímének, iskolájának és osztályának megnevezésére, fél évnél nem régebbi arcképére és a bizonyítványa másolatára (fotó), valamint egy szülői beleegyező nyilatkozatra (szöveges dokumentum). A kért adatokat, fotókat kizárólag a portálunk kezdőlapján elérhető linken tölthetik fel nool.hu/szinotos.

Kérjük, a feltöltendő fájlok (arckép, bizonyítvány másolata és nyilatkozat) mérete összesen ne haladja meg a 3 megabájtot, különben nem lesz érvényes a jelentkezés! A szülői beleegyező nyilatkozat elérhető a honlapon. A jelentkezési határidő: július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező tanulók portréit a Nógrád Megyei Hírlapban és online is megjelentetjük július 10. és augusztus 10. között. Meglepetéssel szolgálunk az akcióban részt vevő diákoknak: minden színötös tanulónak – aki szerkesztőségünkben bemutatja bizonyítványát és azt a lapszámot, amelyben ­fotója megjelent – ajándékba adunk egy darab geológiai sétálójegyet, amely az ipolytarnóci látogatóközpontban váltható be.

Arra biztatunk tehát minden kitűnő tanulmányi eredménnyel büszkélkedő nebulót, szülőt és nagyszülőt, hogy csatlakozzanak a színötösök csapatához! Szeretnénk, ha minden olvasónknak­ megmutathatnánk, mennyi szorgalmas és okos általános iskolás él Nógrád megyében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában