19°
23°
12°

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Nógrád Megyei Hírlap meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Nógrád megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához!

Az előttünk álló időszakban bemutatjuk azokat a Nógrád megyei általános iskolába járó tanulókat, akik kitűnően vették az akadályokat az elmúlt tanévben s bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik. Jelentkezéseket az alsó tagozatosoktól is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelménynek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A jelentkezési határidő: július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező tanulók portréit a Nógrád Megyei Hírlapban és online is megjelentetjük július 10. és augusztus 10. között. Meglepetéssel szolgálunk az akcióban részt vevő diákoknak: minden színötös tanulónak – aki szerkesztőségünkben bemutatja bizonyítványát és azt a lapszámot, amelyben ­fotója megjelent – ajándékba adunk egy darab geológiai sétálójegyet, amely az ipolytarnóci látogatóközpontban váltható be.