Súlyos baleset Cered és Bárna között

2018.02.20. 13:58

Szakadékba borult egy terepjáró

Egy terepjáró borult fel február 19-én este Cered és Bárna között, egyik utasa kizuhant a járműből és súlyosan megsérült.

Felborult egy terepjáró tegnap este a Cered és Bárna közötti erdős területen húzódó földúton. A járműben ketten utaztak, egyikük kirepült a kocsiból és súlyosan megsérült, társa elindult a műút felé segítséget keresni, de közben eltévedt. A helyszínre a Palóc Mentőcsoport tagjaként tevékenykedő Karancs Speciális Mentőszolgálat vonult két speciális, nehézterepjáró képességű járművel és két irányból megkezdték a sérültek felkutatását. A keresés – magas szintű szakmai felkészültségük miatt – rövid idő alatt eredményre vezetett. A félig egy szakadékba borult terepjárót áramtalanították, a segítségért induló embert felkutatták, a járműből kizuhant, súlyos sérültet pedig hordágyba rögzítették és levitték Bárnáig, ahonnan a mentőszolgálat munkatársai szállították kórházba.

Forrás: NMKI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában