Nógrád megye

2018.05.25. 13:52

Íme a mosolyversenyünk győztesei!

A gyermeknap apropóján 2018-ban is tematikus fotóversenyt hirdetett a NOOL.hu és a Nógrád Megyei Hírlap szerkesztősége, ezúttal mosolygó gyermekekről vártunk fényképeket. Durván félezer fénykép közül kerültek ki a győztesek.

Május utolsó vasárnapja a világ sok országában fontos nap: ilyenkor ünneplik a családok legféltettebb kincsét, a gyermekeket, melynek apropóján – a tavalyi esküvős fotóversenyünk nagy sikerére való tekintettel – idén is tematikus fotóversenyt indítottunk. Két kategóriában (0-3 és 4-6 évesek) vártuk a fényképeket a nógrádi gyerekekről, és szép számban is érkeztek fotók.

Mosolygós gyermekekről vártunk képeket, a közönség által legjobbnak vélt, a legtöbb szavazatot kapott fotók beküldőit pedig értékes ajándékokkal díjazzuk.

 

A fiatalabb (0-3 éves) kategóriában Horváth Marcell (Salgótarján) kapta a legtöbb szavazatot, jutalma egy ötvenezer forint értékű fotóalbum lesz. A második helyezett Mikus Zalán (Cered), a harmadik pedig Berki Linda (Cserhátsurány) lett, jutalmuk egy-egy értékes ajándékcsomag.

Az idősebbeknél (4-6 éves) Bucsánszki Diána (Herencsény) nyert, róla is készülhet majd egy igényes fotóalbum. Tízezer forint értékű játék ajándékcsomagot nyert az „ezüstérmes” Horváth Levente (Salgótarján), míg a harmadik Gortva Levente (Somoskőújfalu) az Apolló moziban kísérőjével együtt megtekinthet egy tetszőlegesen választott filmet.

A nyerteseket értesítjük, a díjakat pedig a jövő hét során adjuk át a gyerekeknek.

Az összes beérkezett fotó itt tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában