Tündérszépek 2024

2024.04.03. 13:53

Tündérszép versenyzők adnak hasznos tanácsokat és tippeket az idei jelentkezőknek

Szívesen jelentkeznél a Tündérszépek országos szépségversenyre, de fogalmad sincs, hogyan készülj fel lélekben erre a jelentős eseményre és a fotózásokra? Semmi gond! A 2022-es megmérettetés versenyzői most hasznos tanácsokat osztottak meg, amelyek segíthetnek ráhangolódni a vetélkedőre!

Sipos Nina Vivien

Megkérdeztük a Tündérszépek szépségverseny korábbi résztvevőit, hogyan is kell felkészülniük lélekben azoknak a hölgyeknek, akik idén jelentkeznének azért, hogy "megküzdenek" a koronáért és a szépségkirálynői címért. Hasznos tippjeiket most összegyűjtöttük egy csokorba!

Légy határozott, magabiztos, kedves és nyitott!

Mravcsik Violetta, a 2022-es szépségverseny egykori döntőse elárulta hírportálunknak, hogy akit érdekel a modellkedés és a szépségipar, ráadásul nem tart a fotózásoktól és élvezi azt, ha rá fordul mások figyelme, akkor annak egy remek tapasztalatszerzési lehetőség lehet a megmérettetés.

– Semmi esetre sem szabad a negatív kritikától félni, és foglalkozni sem érdemes velük. Ebben a szakmában, a vetélkedőkön és a fotózásokon is határozottnak, magabiztosnak, ugyanakkor kedvesnek és nyitottnak kell lenni. Ne feledjük el önmagunkat adni, ez kulcsfontosságú! – közölte az etesi szépség, aki ezúttal tanulmányai és munkája miatt nem fog indulni a 2024-es vetélkedőn. 

Légy te a fekete bárány a fehérek között!

Megkérdeztük a szépségverseny korábbi jelentkezőjét, Horváthné Oláh Ágit, hogy vajon melyik az a tulajdonság, amelyre mindenképpen oda kell figyelnie annak, aki idén jelentkezik és el is indul a párbajon. 

– Az őszinteség a legfontosabb. Mindig minden szituációban önmagunkat kell adjuk, másképp nem érünk el semmit. Mostanában az emberek hajlamosak a trendek szerint élni, azokat vakon követni, ám egy szépségverseny igazi lényege, hogy kitűnj a tömegből az egyediségeddel. Ha kell, akkor te legyél a fekete bárány a többi fehér között. Nekem például sokat kellett gyakorolnom a tükör előtt, hogyan is kellene mosolyognom, hogy az valódinak tűnjön és ne keltsen mű hatást. Lehet, közhelyes, de észrevettem, hogy amíg nem szívből jön a mosoly, és nem őszinte, addig olyan, mintha csak fel lenne festve az arcomra – javasolta a korábbi Tündérszépek versenyző.

Ne zavarjon, hogyan néznek ki mások

Pozsgai Florentina, a bujáki származású fiatal, fitt anyuka kifejtette a véleményét hírportálunknak arról, hogy mik lehetnek az előnyei, illetve a hátrányai egy szépségversenynek, valamint az is elmondta, hogy szerinte miért idealizálnak egyfajta női alakot a szépségiparban. Mindezek mellett hasznos tanácsait és tippjeit is megosztotta, amelyeket érdemes megfogadniuk a Tündérszépek vetélkedő idei jelentkezőinek, akik először próbálják ki magukat a modellkedés és a szépségipar ezen területén. A vele készült teljes podcast adást itt lehet meghallgatni. 

Jelentkezz, mielőtt betelnek a helyek!

Megfordult valaha a fejedben, hogy szívesen kipróbálnád a modellkedést? Esetleg szeretnél részt venni egy szépségversenyen, hogy betekintést nyerj ebbe a világba? Itt a kihagyhatatlan alkalom, hogy valóra váltsd az álmodat és megszerezd a szépség királynőnek járó koronát! Jelentkezz bátran a 2024-es Tündérszépek országos megmérettetésre és mutasd meg, hogy te vagy a legszebb Nógrádban! 

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Szűkebb hazánk szépségei Heves, valamint Jász-Nagykun-Szolnok hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, abba a fordulóba pedig legfeljebb ötvenen juthatnak csak be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában