Nool.hu podcast

2024.03.31. 06:55

Modellkedéssel szeretne foglalkozni a Tündérszépek nógrádi közönségdíjasa (podcast)

Rendkívül nagy változásokat hozott Pozsgai Florentina életébe, amikor tudta nélkül, 2022-ben benevezte őt nővére a Tündérszépek országos szépségversenyre. A megmérettetés, valamint a fotózások sok kedves élménnyel és hasznos tapasztalattal gazdagította a fiatal, büszke anyukát, amelyekről podcast adásunkban számolt be.

Sipos Nina Vivien

A bujáki származású Pozsgai Florentina gyermekkora óta imádja a szépségipart

Forrás: Archív fotó: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A bujáki származású Pozsgai Florentina gyermekkora óta imádja a szépségipart, kiváltképpen a fodrászatot és a modellkedést, így nem is csoda, hogy arról álmodozott kislányként a tükör előtt állva, hogy egyszer majd ő is hasonló területen fog dolgozni. Az egykori Tündérszépek versenyző 2022-ben egészen a döntőig eljutott a beérkezett szavazatok által, ahol végül nem ő kapta a nyertes koronát – közönségdíjban részesült –, de ennek ellenére büszkén vallja, hogy számára egy életre szóló tapasztalatot és olyan kedves emlékeket adott a megmérettetés, amelyeket soha sem fog elfelejteni.

Kiemelte: a Szelfi Múzeum, ahová a többi továbbjutott lánnyal együtt ellátogattak, egy hatalmas élmény volt számára, és sikerült is számos kapcsolatot, barátságot kialakítania a kirándulás alatt.

A fiatal, fitt anyuka arról is kifejtette a véleményét podcastünkben, hogy mik lehetnek az előnyei, illetve a hátrányai egy szépségversenynek, valamint az is elmondta, hogy szerinte miért idealizálnak egyfajta női alakot a szépségiparban. Mindemellett hasznos tanácsait is megosztotta, amelyekre érdemes odafigyelniük a Tündérszépek vetélkedő idei jelentkezőinek, akik először próbálják ki magukat a modellkedés és a szépségipar ezen területén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában