Tündérszépek

2024.02.17. 19:28

A szépségversenyek csodálatos világába kapott betekintést a Tündérszépek által az etesi lány

Gyönyörű sminkek, frizurák, körmök és ruhák. A szépségversenyek csodálatos világába kapott betekintést Mravcsik Violetta, amikor jelentkezett a 2022-es Tündérszépek országos megmérettetésre, amelyen végül egészen a döntőig jutott el. Az egykori tündér adott most tanácsokat azok számára, akik úgy gondolják, hogy elindulnának az idei szépségversenyen.

Sipos Nina Vivien

Mravcsik Violetta a fotózás minden egyes pillanatát nagyon élvezte

Forrás: Archív fotó: Nool

– Emlékszem, kicsit hihetetlen volt számomra, hogy egy szépségverseny részese lehetek, és kellett is idő, mire hozzászoktam a gondolathoz, a tényhez, miszerint egy országos vetélkedőben szerepelhetek más lányokkal egyetemben – mondta Mravcsik Violetta egykori Tündérszépek-versenyző, hozzátéve: – Új embereket szerettem volna megismerni, és betekintést nyerni a szépségipar és a köré épülő versenyek világába, ami sikerült is. Úgy gondolom, hogy nagyon jó tapasztalatokat tudtam szerezni és fantasztikus élményekkel gazdagodtam, amik egy életen át elkísérnek majd. A korábbi verseny minden egyes pillanatát élveztem.

A jövőben szerepel a tervei között a modellkedés is

Mravcsik Violetta elárulta portálunknak azt is, hogy azért jelentkezett a 2022-es Tündérszépek szépségversenyre, mert alapvetően önmagának szeretett volna bizonyítani. Mint mondta: bár nem ő nyerte el a fődíjat, mégis örült annak, hogy végül elindult a célja felé tartó rögös úton. A jövőben szerepel a tervei között a modellkedés, ám egyelőre ez az álma még nem tud megvalósulni.

Kifejtette továbbá: az idei esztendőben a munkája, illetve a tanulmányai mellett nem lesz ideje a Tündérszépek országos megmérettetésen részt venni, azonban megosztotta hasznos javaslatait, tippjeit azok számára, akik szeretnének jelentkezni.

Határozottnak, magabiztosnak, kedvesnek és nyitottnak kell lenni

– Semmi esetre sem szabad a negatív kritikától félni, és foglalkozni sem érdemes velük. Ebben a szakmában, a vetélkedőkön és a fotózásokon is határozottnak, magabiztosnak, ugyanakkor kedvesnek és nyitottnak kell lenni. Ne feledjük el önmagunkat adni, ez kulcsfontosságú! – közölte Mravcsik Violetta. Hangsúlyozta továbbá: akit érdekel a modellkedés és a szépségipar, nem tart a fotózásoktól, valamint élvezi is, ha rá fordul mások figyelme, akkor annak a Tündérszépek verseny egy remek tapasztalatszerzési lehetőség!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában