Program

2024.04.09. 09:29

Szabó P. Szilveszter lesz a jótékonysági gála vendége Diósjenőn

Diósjenő önkormányzata a közösségi oldalán adta hírül, hogy az Aranydió Óvoda-Bölcsődével közösen gálakoncertet rendeznek az intézmény támogatására április 13-án, szombaton a Művészetek Házában.

Lászlók Judit

A közzétett felhívás szerint a rendezvény 13 óra 30 perctől várja az érdeklődőket. A köszöntők után a helyi fellépők előadásait tekinthetik meg az érdeklődők. Egy kis szünetet követően 16 órától a jelenlévők meghallgathatják a Szív-Billentyűk című musicalműsort Szabó P. Szilveszter Jászai Mari-díjas színész előadásában. Ezt követi majd a Szentgyörgyi István Általános Iskola 2. és 6. osztályos tanulóinak tánca és az Aranydió Óvoda- Bölcsőde tantestületének meglepetés műsora. 

A felhívásban kiemelték, hogy a rendezvény ingyenesen látogatható, azonban támogatójegy vásárlására van lehetőség előzetesen az óvodai titkárságon és a szülői munkaközösség tagjainál. A befolyt összegből fejlesztő eszközöket vásárol majd az intézmény a csoportszobákba. Hozzátették, a jótékonysági vásár bevételével szintén az óvodát támogatják a résztvevők. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában