Parkolóház

2024.04.09. 16:00

Nógrádi zsaruk nyomoznak Egerben

Hűtlen kezelés megalapozott gyanúja miatt, a belvárosi parkolóház kapcsán vizsgálódnak a hevesi megyeszékhelyen a Nógrád vármegyei rendőrök.

Nool.hu

A Katona téri parkolóház ügyében hűtlen kezeléssel kapcsolatban nyomoznak

Forrás: Heol.hu

Fotó: Berán Dániel/HMH

Azt nem tudni, hogy el akarta adatni vagy meg akarta venni a Katona téri parkolóházat az önkormányzat, de az biztos, hogy évek óta veszteséges. Számos alkalommal keresték már a felelősét annak, hogy még mindig jókora összegért bérli az önkormányzat az épületet. Most hűtlen kezelés miatt nyomoz a rendőrség – számolt be az ügy fejleményeiről hevesi testvérportálunk, a Heol.hu.

Feljelentést tettek az ügyben

Mint keddi cikkükben írják, az EVAT egri vagyonkezelő korábban feljelentést tett a Katona téri parkolóház ügyében. A Heol megkeresésére a rendőrség közölte: a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ám a nyomozás érdekeire való tekintettel az üggyel kapcsolatban további információt jelenleg nem adnak ki.

A történet egyébként onnan indult, hogy a parkolóház körül komoly viták alakultak ki, egyrészt azért, mert az EVAT jókora összegért bérli a tulajdonostól az ingatlant, de az veszteségesen üzemel. Tavaly év elején odáig fajult a helyzet, hogy az üzemeltető EVAT hónapokra bezárta az épületet, az önkormányzati veszteségfinanszírozás ugyanis nem érkezett meg a vagyonkezelőhöz. A cég aztán hűtlen kezelésért tett feljelentést 2023 márciusában. További részletek és előzmények a Heol.hu-n!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában