Jegyzet

2024.04.08. 12:21

Nehéz napok

Túl kell lendülni a különféle problémákon, gondokon - Nagy Orsolya gondolatai.

Nagy Orsolya

727443742

Fotó: 4 PM production

Már nagyon várom, hogy elutazzak egy pár napra és kikapcsolódjak, feltöltődjek testileg és lelkileg egyaránt. Utazás előtt viszont igyekszem mindenre oda figyelni, hogy ne történjen semmi, amely plusz pénzt, időt és energiát vesz el tőlem. Az élet ugyanakkor mindig megviccel, és minden egyszerre történik velem. A napokban például először a kocsim döntött úgy, hogy nem akar tovább gurulni. Olyannyira, hogy még menet közben is félre kellett húzódnom az úttestről, nehogy baj történjen. Azonnal hívtam az autószerelőt, aki nagyon készséges volt, hiszen a segítségemre sietett és, mint kiderült, nem volt nagyobb problémája a kocsinak. 

Nem sokkal később a pechsorozat tovább folytatódott, ugyanis letört egy kis darab a fogamból, így fogászatra is mennem kell majd. A fogászat azonban nem tud csak két hónap múlva fogadni, így kénytelen leszek várni. Még az a szerencse, hogy nem fáj. Van még nagyjából két hét az utazásig, és nagyon remélem, hogy most már semmi baj nem fog velem történni. Ennek ellenére a szerencsétlenségben is sikerült megtalálni a pozitív dolgokat, hiszen az autónak nem lett nagy baja és a fogamnak sem. Olykor az élet kisebb feladatokat, vagy nehézségeket állít az ember elé. Úgy vélem, tudni kell ugyanakkor mindent megoldani és túllendülni a problémákon. Fontos, hogy megtaláljuk mindenek a pozitív oldalát, ez csupán nézőpont kérdése. Bízom azért benne, hogy a jövőben csak jó dolgok történnek majd velem.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában