Fenntartható városi mobilitási terv

2024.04.17. 08:08

Kérdőívekkel méri fel a salgótarjáni önkormányzat a városlakók közlekedési szokásait

A salgótarjáni önkormányzat egy kérdőív kitöltésére hívta fel a helyi lakosok figyelmét, hogy felmérjék a közlekedési szokásaikat.

Sipos Nina Vivien

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata lehetőséget kapott arra a közelmúltban, hogy elkészítse a fenntartható városi mobilitási tervét, amelynek célja a környezetkímélő, fenntartható városi közlekedés irányába történő változtatás, illetve az életminőség javítása.

Ebbe a tervezésbe az önkormányzat a városlakók minél szélesebb körét szeretné bevonni, ezért egy kérdőív kitöltésére kérik a lakosságot, amelyben felmérnék a mindennapos közlekedési szokásaikat. Mindemellett a városi közlekedéséről is kifejthetik a helyiek a véleményüket.

„Minden észrevétel, minden meglátás fontos! Minél több válasz érkezik, annál inkább olyanná formálható a terv, ahogyan azt a salgótarjániak leginkább szeretnék! Az online kérdőívet április 21-ig, vasárnapig lehet kitölteni”  – olvasható Salgótarján közösségi oldalán.

Maga a felmérés és az adatgyűjtés teljesen anonim, név nélküli, az így nyert információkat pedig – összesített formában – csak a  elkészítéséhez használja fel az önkormányzat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában