Kilátó Tanoda

2024.04.16. 10:13

Dolgos gyermekeket nevelnek: megkezdték a tavaszi munkálatokat az etesi diákok

Növénytermesztéssel foglalatoskodtak a napokban az etesi Kilátó Tanoda diákjai, amelyről az intézmény közösségi oldalán tájékoztattak.

Sipos Nina Vivien

A tanodában a dolgos diákok nevelőik segítségével hajtásos növénytermesztésbe fogtak bele

Forrás: Facebook

Az etesi Didaktika Egyesület által működtetett Kilátó Tanodában a pedagógusok igyekeznek nagyobb hangsúlyt fektetni arra a foglalkozások során, hogy a tanulókat alkalmazkodóvá, kreatívvá, önállóvá, és „olvasóvá” neveljék. Mint közösségi oldalukon is megosztották: az alfa generáció tagjai számára, akik 2010-ben vagy utána születettek, elengedhetetlen a modern technológia és a virtuális közösségi élet, éppen ezért próbálják jobban lekötni a fiatalok figyelmét olyan hasznos dolgokkal, mint például az ismeretterjesztő könyvek, a háztartási és a háztáji ismeretek, a növénygondozás vagy éppen a barkácsolás.

A tanodában a diákok nevelőik segítségével hajtásos növénytermesztésbe fogtak bele a minap, megkezdve az első tavaszi munkálatokat. Mint az egyesület Facebook-bejegyzésében is látható a képeken, a gyerekek veteményes kertjében sok-sok finomság fog majd teremni, például paprika, paradicsom és retek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában