Karbantartás

2024.04.10. 10:43

Áramkimaradás várható Cered több pontján is

Több napot érintően szünetelni fog az áramszolgáltatás Cereden, illetve a falu különböző településrészein. A helyi posta nyitvatartását is érinti majd az áramkimaradás.

Veres Edina

Áramszünet lesz a településen

Forrás: Pexels/Illusztráció

A község nyilvános Facebook-csoportjában osztották meg az MVM Émász Áramhálózati Kft. Egri Régióközpontjának tájékoztatását. A bejegyzés szerint a karbantartási munkák miatt először április 10-én, szerdán 7 óra 30 perctől nyolc órán keresztül, azaz 15 óra 30 percig a község Utaspusztai településrészén kell áramszünetre számítaniuk a lakosoknak. 

Ezt követően április 12-én, pénteken szintén a fent megadott időtartamban nem lesz áram Cered-Tótújfalu, illetve Hármaskútpuszta teljes területén. A poszt alapján végül április 15-én, hétfőn 8 és 15 óra között Cered egész területét érinti majd az áramszünet. A felhívásokban továbbá arra is figyelmeztetették a helyieket, hogy amennyiben a munkálatokat a szakemberek a jelzett időpont előtt befejezik, akkor a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.

Emellett ez utóbbi időponthoz kapcsolódva egy későbbi bejegyzés is megjelent a Cered Község hivatalos oldala nevű nyilvános Facebook-csoportban. Mint írták, az április 15-ei áramszünet miatt a helyi posta 15 és 18 óra között tart majd nyitva.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában