Elismerés

2024.03.13. 18:01

Sajtónapi díjat vehettek át kollégáink

A Nógrád Megyei Hírlap és hírportálunk, a Nool.hu szerkesztősége idén is megtartotta sajtónapi ünnepségét.

Veres Edina

Gerhát Karina (balra) és Gembicki Glória a díj átvétele után

Forrás: Nool.hu

Fotó: Vendel Lajos

Több évtizedes hagyomány, hogy az 1848-49-es eseményekre emlékezve, a magyar sajtó napján köszöntjük szerkesztőségünk dolgozóit is. Idén kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréséül nívódíjat vehetett át Gerhát Karina szerkesztő, a szerkesztőségi közösségben betöltött meghatározó szerepvállalásáért pedig Unicum-díjat kapott – immár harmadszor – Gembicki Glória asszisztens.

– Forradalmi változások zajlanak a médiában, nekünk pedig kötelességünk, hogy az olvasóink megváltozott igényeinek megfelelő, korszerű tartalmakat készítsünk napról napra – osztotta meg ünnepi gondolatait Szabó György főszerkesztő. Hangsúlyozta: – Míg évtizedeken át a nyomtatott megyei lap volt „a sajtó” vidéken, ma már azt tapasztaljuk, hogy a 21. századi nógrádi médiafogyasztó is egészen másra vágyik: a szöveges tartalmakon túl immár rövid formátumú videókból, hírképekből, podcastekből tájékozódnak legszívesebben szűkebb hazánk eseményeiről, történéseiről. Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy a legújabb platformokon is mi legyünk a vármegye lakóinak első számú tájékozódási forrása!


 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában