Egy csepp víz

2024.03.27. 21:21

Megtanulták a helyes vízfogyasztást a salgótarjáni általános iskolások

A Salgótarjáni Általános Iskola (SÁI) Petőfi Sándor Tagiskolája idén is megtartotta a vízfogyasztást népszerűsítő Happy-hetet, amelynek keretén belül a gyerekek számos érdekes programon vehettek részt.

Sipos Nina Vivien

A SÁI Petőfi Sándor Tagiskolája immár tizennégy éve minden alkalommal csatlakozott a víz világnapjához kapcsolódó, vízfogyasztást népszerűsítő Happy-héthez, ez pedig most sem volt másképpen. Az oktatási intézmény a közösségi oldalán tette közzé egy bejegyzésben a közelmúltban, hogy idén szigorú Vízi zsaruk is szolgálatba álltak, akik emlékeztették a többieket, hogy mennyire fontos rendszeresen folyadékot fogyasztani. Vízbárt is építettek fel a 3. a osztályban, ahol a helyes vízfogyasztásról tanultak a diákok.

„Rengeteg vizes dolgot kipróbáltunk, például a fizikaterem izgalmas és látványos kísérletek helyszínévé alakult át. A hét során minden osztály megtervezte a saját plakátját, amiből kiállítás készült, valamint  a meghirdetett képeslapkészítő pályázatra is érkeztek pályamunkák – olvasható az iskola Facebook-posztjában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában