Siker

2024.03.25. 08:52

Ismét mesébe illő ökoházat terveztek a salgótarjáni GT-sek

Ismét sikeresen szerepeltek a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVSzC) Stromfeld Aurél Technikum diákjai az országos ökoház tervező versenyen.

Veres Edina

Második helyet ért az alkotás

Forrás: Facebook/Stromfeld Aurél GT

A Pécsi Tudományegyetem adott idén is otthont a „Tervezz te is ökoházat” nevet viselő országos versenynek. A megmérettetés egyáltalán nem ismeretlen az NVSzC Stromfeld Aurél Technikum számára, hiszen – ahogy arról portálunk is beszámolt – tavaly az iskola háromtagú csapata a képzeletbeli dobogó második fokát hódította meg teljesítményével.

A salgótarjáni székhelyű szakképző intézmény Facebook-oldalán osztotta meg azt az örömhírt, hogy az egy évvel ezelőtt versenyző iskolatársak jó példáját követve az idei GT-s csapatot alkotó Földi Milán, Szénási László és Vida Bálint szintén a második helyezéssel tért haza a próbatételről. A fiatalokat Faluhelyi Csaba, Tóth Tibor, Danics Gábor és Aradi Patrik oktatók készítettek fel a megmérettetésre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában