Horgászegyesület

2024.03.07. 08:08

Harminchetedik alkalommal egyeztettek közgyűlésen a maconkai horgászok

Lezajlott a közelmúltban a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület 37. éves közgyűlése.

Veres Edina

Évről évre fontos állomás a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület életében az éves közgyűlés, amelyen az egyesületi tagok sorra vehetik az elmúlt esztendő eredményeit, illetve egyeztethetnek a következő tizenkét hónap célkitűzéseiről. A sorrendben 37. közgyűléssel kapcsolatban a Maconkai-víztározó és tórendszere nevű Facebook-oldal arról számolt be, hogy évek óta ugyanazok az tagok tisztelik meg jelenlétükkel a horgászegyesületet, a vezetőséget és az ott dolgozókat.

„Ők azok, akik szívügyüknek tekintik a tórendszert és időt tudnak szakítani arra, hogy megjelenjenek, illetve informálódjanak az elvégzett munkáról, valamint betekintést nyerjenek az előttünk álló időszak terveibe. Szavazatukkal ténylegesen is részt vesznek a horgászokat, az egyesületet és a tórendszert érintő változásokban” – olvasható a posztban, amelyben a Bátonyterenye-Maconkai Szabadidő- és Sporthorgász Egyesület vezetősége köszönetét fejezte ki a megjelenteknek a részvételért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában