Nyugdíj

2024.03.08. 09:58

Diákok százainak egyengette útját a pásztói gimnáziumban töltött 30 év alatt

A Mikszáth Kálmán Gimnázium angol nyelvi munkaközössége elbúcsúzott szeretett kolléganőjüktől, Dánné Sályi Mária tanárnőtől, aki harminc évig volt a munkaközösség oszlopos tagja – adta hírül az intézmény Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Mint az intézmény fogalmazott: Dánné Sályi Mária pályafutása során diákok százainak egyengette útját az angol nyelv elsajátítása során. Igyekezett megragadni továbbá minden lehetőséget arra, hogy a gimnázium tanulói az Erasmus ifjúsági csereprogramoknak köszönhetően utazhassanak, világot láthassanak és megismerhessenek különböző kultúrákat.

Hozzátették: a tanárnő szívügye, hogy a diákok ne csak iskolai keretek között, hanem életre szóló élményeket is szerezve tanulják, gyakorolják a nyelvet, illetve ismerjék meg önmagukat, az őket körülvevő világot. Az intézmény arra is kitért, hogy hiányát mindig érezni fogják, de sosem felejtik el azt a sok szépet és jót, amit kollégaként, barátként kaptak tőle. Nyugdíjas éveire pedig sok boldogságot és pihenés kívánnak neki!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában