Táncverseny

2024.03.29. 12:12

Arany minősítéssel jutottak tovább az országos bajnokságra a karancsaljai táncosok

Kiváló eredményt ért el a karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport a Budapest Területi Bajnokság – Kvalifikáció táncversenyen, ezáltal pedig továbbjutott a civil szervezet az országos bajnokságra.

Sipos Nina Vivien

A Magyar Látványtánc Sportszövetség (MLTSZ), valamint a Pro Art Tehetséges és Fiatal Művészekért és Sportolókért Alapítvány Táncmisszió Nonprofit Kft. szervezésében rendezték meg a napokban a Budapest Területi Bajnokság – Kvalifikáció táncversenyt a Soroksári Kulturális és Sportcentrumban. A rendezvényen a karancsaljai Havanna Senior Tánccsoport is részt vett, amelyen végül a kitartó munka, illetve az elkötelezettség meghozta a kívánt eredményt, hiszen arany minősítést kapott a civil szervezet. A versenyre Tóth-Bucsek Bence koreográfus-edző készítette fel a tagokat, aki szintén táncolt saját csapatával a megmérettetésen, arany elismeréssel továbbjutva az országos bajnokságra.

Oklevélben részesültek a Havanna Senior Tánccsoport tagjai: Almási Mária, Bali Lászlóné, Bíró Judit, Bogár Gyula, Bucsek Ildikó, Cziprok Ilona, dr. Telekné Tőzsér Irén, Forgács Erzsébet, Fülöp Klára, Gulyás Adrienn, Kovács Ferenc, Marok Mihályné, Melihercsik Jánosné, Mlinarik Lászlóné, Tolmácsi Márton, Tóth Gábor, Tóth-Bucsek Bence, illetve Sulyok Oszkárné Karancsalja polgármestere is.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában