Pénz7

2024.03.24. 12:57

A pénz témája körül forgott egy hét a salgótarjáni technikumban

Színes, érdekes és informatív programokkal csatlakozott idén is a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum (NVSzC) Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola a „pénz témája körül forgó” országos témahéthez.

Veres Edina

Színes, érdekes és informatív programokkal csatlakozott idén is a Keri a témahéthez

Forrás: Facebook/NMSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola

Tovább öregbítették a PÉNZ7 nevű projekthét hagyományát az NVSzC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolában, amely intézmény a közelmúltban újra csatlakozott az országos Pénzügyi és Vállalkozói Témahéthez.

A salgótarjáni székhelyű szakképző iskola Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a tanulók az eseménysorozat folyamán számos izgalmas és érdekes programon vehettek részt. Így például pénzüggyel, vállalkozás indítással, online bankolással vagy épp kiberbiztonsággal kapcsolatos előadásokon gyarapíthatták ismereteiket a K&H Bank és a Nemzeti Adó és Vámhivatal munkatársainak köszönhetően. Emellett kereskedelmi témakörben szabadulószoba várt a fiatalokra, akik szakmai verselésben és gazdaságos kirándulás tervezésben is bizonyíthatták rátermettségüket. 

A témahét továbbá lehetőséget biztosított a diákoknak a régi és új fizetőeszközök megismerésére is. Ez utóbbi programelemhez kapcsolódva a kerisek több munkát is készítettek, amely alkotások az iskola falán egy kiállítás keretében tekinthetők meg. Az esemény során uralkodó jó hangulatról a szakképző intézmény bejegyzéséhez csatolt képek tanúskodnak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában