Sajtódíj

2024.03.14. 16:02

A Nool.hu szerkesztősége kapta a Nógrád Megyében Európáért Díjat

Az Europe Direct Nógrád Információs Iroda és a Fejlődő, Élhető, Szerethető Városért Egyesület sajtódíját idén a Nool.hu szerkesztősége kapta. Az elismerést kollégáink csütörtök délelőtt vették át.

Nool.hu

Balról: Palchuber Kinga, 2022 díjazottja, Bakos László és Fenyvesiné Mester Erika

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH

Fenyvesiné Mester Erika, az Europe Direct Nógrád Információs Iroda vezetője az átadón elmondta: a Nógrád Megyében Európáért Díjat az iroda és befogadószervezete, a Fejlődő, Élhető, Szerethető Városért Egyesület alapította meg 2020 végén. Hozzátette: az elismerést azóta évente kétszer ítélik oda a szakembereknek: először márciusban a szabad sajtó napjához kötődően, másodszor pedig májusban az Európa-nap alkalmából. Idén a Nógrád Megyében Európáért Díjat a Nool.hu szerkesztőségének nyújtották át. 

– Az Europe Direct irodák országszerte hiteles tájékoztatást adnak az Európai Bizottság munkájáról, törekvéseiről és döntéseiről, továbbá olyan programokat és találkozókat szerveznek, melyek közelebb viszik a hiteles EU-s információkat az emberekhez – emelte ki az irodavezető, aki hangsúlyozta: – A nógrádi irodának fontos, hogy munkájukról hiteles és objektív hírek jussanak el a lakossághoz, s e törekvésében a Nool.hu csapata kiemelkedő szerepet vállalt már az elmúlt években is. 

A díjat Bakos László és Palchuber Kinga kollégánk vette át csütörtök délelőtt a salgótarjáni Kiskulacs étteremben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában