Összefoglaló

2024.03.05. 21:45

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. március 5.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon március 5-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Megemlékezést tartottak a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából Salgótarjánban

Ünnepélyes megemlékezést tartott a katasztrófavédelem a megyeszékhelyen a Nemzetközi Polgári Védelmi Nap alkalmából a napokban – adta hírül a Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján.

A salgótarjáni költségvetésről és a piaci „bénázásról” is beszéltek

A múlt heti közgyűléssel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót a Fidesz-KDNP salgótarjáni frakciója kedden. A témák között szerepelt az is, hogy a – helyi Fidesz frakció módosító indítványát is tartalmazó – költségvetést miért nem tudták egységesen elfogadni az ellenzéki képviselők. A piacról is szó volt.

Salgótarjáni edzővel, majd szervizvezetővel beszélgetünk a Hír FM-en szerda reggel

Tolmácsi Erik és Szabóné Sipos Éva lesz a vendég szerda reggel a Hír FM-en.

Nem volt B-terve: gyermekkorától az egészségügyi pályára készült a tarjáni kórház nővére

Deák Mária már gyermekkorában is ámulattal nézte a védőnők munkáját, így amikor a pályaválasztásról kellett döntenie, nem volt B-terv, egyértelmű volt számára, hogy egészségügyi vonalon tanul tovább. A szakiskola elvégzését követően a salgótarjáni kórházban kezdett el dolgozni, ennek lassan 40 éve. Elhivatottságát a közelmúltban miniszteri oklevéllel ismerték el.

Kilenc találatot szerzett idegenben a Salgótarjáni BTC U17-es csapata

Magabiztos sikert ért el Jászberényben hétvégén a Salgótarjáni BTC U17-es együttese.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában