Összefoglaló

2024.03.02. 21:35

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. március 2.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon március első szombatján is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Felmérné az önkormányzat Salgótarján parkolási helyzetét

Salgótarján önkormányzata a lakosság parkolókkal és a város parkolási helyzetével kapcsolatos véleményére kíváncsi. A kérdőívet március 10-ig lehet kitölteni.

Egy szál virág is jár majd az önzetlenségért a nőnapi véradáson Salgótarjánban

Nőnapi véradáson nyújthatják karjukat a segíteni szándékozók március 4-én, hétfőn 8 és 18 óra között a Salgótarjáni Területi Vérellátóban. A donorok önzetlenségét szappanrózsával és egy szál virággal köszönik majd meg.

Bíróságról a színházterembe: a tarjáni teátrum művésze hivatásnak tekinti munkáját 

Több mint harminc éven át volt labdarúgó, mégsem a futballpályákról ismerjük Erdélyi Gábort. A felvidéki színészt amatőr társulatból vezette a véletlen a losonci Kármán József színkörhöz, majd onnan a salgótarjáni Zenthe Ferenc Színházhoz, ahol a főszereptől az epizódokig szinte mindent játszott már.

Salgótarjánból indult útjára az iskolagalériák országos hálózata

Mint a minap a Bolyai János Gimnázium Derkovits Gyula Iskolagalériájában a műsorközlő diák is elmondta: ötvenhét évvel ezelőtt az intézményből Czinke Ferenc festő és grafikus, Munkácsy-díjas, érdemes és kiváló művész kezdeményezésére indult el a már régen az egész országot átszövő hálózat. Elsőként a városban lett nemes hagyománnyá e sok értéket felszínre hozó, bemutató gyakorlat.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában