Önkormányzati választások

2024.03.13. 17:42

A Fidesz-KDNP bejelentette a nyugat-nógrádi városok polgármesterjelöltjeit

Balla Mihály országgyűlési képviselő kedden reggel sajtótájékoztatót tartott balassagyarmati irodájában. Az eseményen a közelgő önkormányzati választásokkal kapcsolatban bejelentette a Fidesz-KDNP Nyugat-Nógrád városainak a polgármesterjelöltjeit.

Lászlók Judit

Balról jobbra: dr. Bagó József, Bakó Mónika, Balla Mihály és Csach Gábor

Forrás: Facebook / Balla Mihály

Balla Mihály elmondta, hogy június 9-én az Európai Parlamenti választások mellett az önkormányzati választásokat is megtartják, a választók döntenek a települések és a vármegye vezetőiről. Majd bejelentette, hogy a kormánypárt kiket támogat a térség városaiban. 

– A Fidesz-KDNP részéről már megtörtént a nyugat-nógrádi városokban a polgármesterjelöltek állítása – mondta Balla Mihály. Hozzátette: – Rétságon Bakó Mónika lesz a Fidesz-KNDP jelöltje, aki jelenleg is a helyi képviselő-testület tagja. Szécsényben dr. Bagó Józsefet, Nógrád Vármegye Önkormányzatának a jegyzőjét kértük fel arra, hogy induljon el a helyi választásokon. Ugyanis úgy véljük, hogy a város ügyeinek a rendbetételéhez egy olyan hozzáértő szakemberre és helyi lokálpatriótára van szükség, mint dr. Bagó József. Balassagyarmaton természetesen Csach Gábor, a város jelenlegi polgármestere indul a kormánypárti színekben, hiszen az elmúlt években megmutatta, hogy nagy munkabírású és Balassagyarmat irányába minden szempontból elkötelezett. 

Hozzátette: bízik abban, hogy az elvégzett munka, amely a város történelmi fejlődését is magával hozta, érdemessé teszi őt arra, hogy újra bizalmat kapjon a balassagyarmatiaktól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában