Jegyzet

2024.02.15. 12:44

Online vásárlás

Mindig tájékozódjunk a vásárlások előtt - Lászlók Judit gondolatai a témában.

Lászlók Judit

Mint ismert: hatalmas mennyiségű termék árad Magyarországra Kínából. Van ugyanis két olyan nagy kínai online piactér, amelyek nagy népszerűségnek örvendenek hazánkban is, hiszen rendkívül gazdag a kínálatuk. Azt hiszem, alig van már olyan ember, aki ne ismerné ezeket és ne rendelt volna már onnan.

Őszintén szólva én nagyon szeretek online vásárolni leginkább azért, mert napközben, munka mellett aligha lenne időm elmenni egy több mint száz kilométerre lévő nagyobb plázába. A két, már említett kínai online webshop közül az egyikkel kapcsolatban eddig jó tapasztalataim voltak, hiszen az általam rendelt ruhák megfeleltek az alkalmazásban található képeken szereplőknek. Így ezen felbuzdulva rendeltem is egy olcsó kategóriás bluetooth-os fülhallgatót.

A korábbiakhoz hasonlóan ez a termék is viszonylag gyorsan megérkezett, sajnos azonban nem működött megfelelően. Ezért úgy döntöttem, hogy visszaküldöm, viszont ekkor derült ki számomra, hogy az nem is olyan egyszerű, mint azt én gondoltam. Ugyanis sokkal többe kerülne a visszaküldés és a fülhallgató cseréje, mint a termék ára. Mivel már nem akartam több pénzt költeni és kedvem sem volt a hosszú utat végigjárni, ezért tudomásul kellett vennem, hogy pórul jártam. Ahogy azt az én esetem is mutatja, érdemes jobban tájékozódni rendelés előtt a webshopokról, hogy elkerülhessük a csalódásokat, illetve a felesleges pénzköltéseket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában