Nyomolvasás

2024.02.01. 14:18

Különleges nyomokat olvashatnak az Ipolytarnóci Ősmaradványok látogatói

Különleges nyomolvasáson vehetnek részt az érdeklődők az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál. A programon a jelenkor és az ősvilág nyomkövetése mellett a természetvédelmi vadgazdálkodással is megismerkedhetnek a résztvevők.

Gulyás Edina

Különleges nyomolvasással invitálja a látogatókat a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság az Ipolytarnóci Miocén Parkba február 3-án, szombaton, 11 órától. A programon a jelenkor és az ősvilág nyomkövetése mellett a természetvédelmi vadgazdálkodással is megismerkedhetnek az érdeklődők – tájékoztattak az Ipolytarnóci Ősmaradványok közösségi oldalán. 

Hozzátették: az évmilliókat átölelő nyomkeresés vadászati élménynapján a különleges rendeltetésű vadászterület fővadásza, Juhász Tamás természetvédelmi őr kalauzolja a látogatókat a régmúlt és jelenkor vadcsapásain.

A bejegyzés arra is kitért: nem csupán felnőtteknek szól a program, az Ősfenyő Belépő Fogadóépületben egy különleges vadászati természetfilm, digitális terepasztal és a kiterjesztett valóság interaktív falának játéktere ad szórakoztató elmélyülést a családoknak egy tovatűnt világ és a jelenkor vadjainak megismerésére. Akik szeretnének részt venni a programon, azoknak előre be kell arra jelentkezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában