Különlegesség

2024.02.23. 09:53

Két nógrádi fizika tanár is mobillaborral nyűgözheti le az iskolásokat

Két Nógrád vármegyei fizika tanár is részt vesz a Semilab támogatásának köszönhetően útjára induló Fizika Mobillabor programban.

Sipos Nina Vivien

Ahogy A Természettudományos Oktatásért Szabó Szabolcs Emlékére Közhasznú Alapítvány hivatalos honlapján is olvasható a közleményben, a Semilab Félvezető Fizikai Laboratórium Zrt. kezdeményezésére és támogatásával indulhatott el a Fizika Mobillabor, amely keretein belül februártól öt fizika tanár kezd kísérleti foglalkozásokat az ország öt iskolájában, 7-8. osztályokban. A Fizika Mobillabor programban résztvevő pedagógusok az Alapítvány szakmai csapata által összeállított kézikönyvet használják a bemutatóikhoz. Céljuk, hogy élményalapú fizikai kísérleteket mutassanak be a természettudományok iránt érdeklődő diákok számára. 

A programban résztvevő tanárok között szerepel Darvas József Salgótarjánból, Kiss Péter Szentesről, Mészáros Péter Győrből, Albertusz Tibor Kazárról, illetve Benyhe László Budapestről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában