Burkolatfelújítás

2024.02.10. 08:52

Elkezdődtek a munkálatok: a Templom utca kap új köntöst Rétságon

Február első napjaiban indult meg a tényleges kivitelezés a rétsági Templom utcában, ahol az elkövetkező hetekben az útburkolat korszerűsítésén dolgoznak majd a szakemberek – tájékoztatta portálunkat Mezőfi Zoltán, a nyugat-nógrádi város polgármestere.

Hegedűs Henrik

A Templom utca új burkolatot kap

Forrás: Google Maps

Az említett útszakasz a település egyik legforgalmasabb mellékutcája, hiszen ott található a posta, illetve több más üzlet és szolgáltatás központja, arról nem is beszélve, hogy a felső végével szemben van a laktanya bejárata, és az egykori honvédelmi bázis területén most épül ki egy új lakónegyed. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy a későbbiekben oda költöző családok milyen burkolaton jutnak el otthonaikba. Ráadásul az aszfalt minősége az utóbbi időkben annyira megromlott, hogy nélkülözhetetlenné vált a kicserélése.

– Már tavaly szerettük volna megindítani a beruházást, amelyre a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban 64 millió forintot nyert el önkormányzatunk, ám a tevékenységgel megbízott vállalkozó közölte velünk, hogy kapacitásbeli gondjai akadtak, ezért tolódott 2024-re a munka – folytatta Mezőfi Zoltán. – A felújítás teljes körű lesz, és remélem az egész lakosság megelégedéssel fogadja majd az eredményt. Az ütemezés szerint legkésőbb tavasz végére befejeződik a kivitelezés.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában