Korszerűsítés

2024.01.26. 15:35

Felújítaná a ravatalozó tetejét az önkormányzat Kisecseten

Több fejlesztés történt az elmúlt években Kisecseten a katolikus templom és a temető környékén. Most a ravatalozó következhet a korszerűsítési folyamatban.

Hegedűs Henrik

Pribelszki Tamás polgármester

Forrás: Nool.hu

Fotó: NMH archív

Pribelszki Tamás, a nyugat-nógrádi kistelepülés polgármestere portálunk érdeklődésére elmondta, a vízelvezető árkok kitisztítása mellett nemrégiben megtörtént a katolikus templomhoz haladó út felújítása, amit követett magának a templomnak a megszépítése, majd a temetőben a sírok megközelítéséhez vezető utat is rendbe tették, balesetmentessé alakították. Most pedig, a 2024-es esztendőben jöhet a ravatalozó tetejének felújítása, ami a polgármester megállapítása szerint nélkülözhetetlen feladat, hogy minél méltóbb körülmények között búcsúztathassák a helybéliek elhunyt szeretteiket.

Pribeszki Tamás hozzátette, természetesen készülnek a július második felében esedékes pampuskafesztiválra, amely nem csak a térségben, hanem még Nógrád vármegyén kívül is komoly népszerűségnek örvend, a látogatók száma minden esztendőben bőven meghaladja a településen élők arányát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában