Vadak

2024.01.21. 16:18

Elolvadsz! – így telelnek a Nyírjesben a vadaspark állatai (fotók)

Érdemes ezekben a napokban ellátogatni a Nyírjesi Füvészkert és Vadasparkba, hiszen a szikrázó napsütésben, a hóval borított utakat róva fedezheti fel a család, hogyan telelnek az állatok.

Gulyás Edina

Ha van elég finomság, a kenguru is kárpótolható a hó miatt

Forrás: Facebook/Nyírjesi Füvészkert és Vadaspark

Igaz, hogy csak néhány centiméternyi hó hullott a napokban, de a kemény mínuszok miatt a fehér lepel máig megmaradt. A hideget kicsit ellensúlyozza a gyönyörű napsütés, ami gyémántfénnyel szórja be az erdei utakat. Nincs ez másként a Nyírjesi Füvészkert és Vadasparkban sem, a közösségi oldalon közzétett fényképek tanúsága szerint téli mesevilágba csöppenhet, aki ide látogat. 

A szarvasok, őzek, muflonok és vaddisznók fittyet hánynak a nagy hidegre, komótosan fogyasztják a számukra kihelyezett eleséget és elégedetten pózolnak a kamerák kereszttüzében. A nyuszik gyümölcstálat falatoznak, a kengurunak azonban nem őszinte mosoly ül az arcán. Aki kellemes programra vágyik ezekben a napokban, látogassa meg a vadasparkot, akár a szánkók is előkerülhetnek, így a gyerekek még jobban élvezik majd a kirándulást!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában