Adomány

2024.01.02. 09:34

A téli szünet után birtokba vehetik az ajándékokat a sziráki óvodások

Óvodai kampányhoz csatlakoztak a nógrádi rendőrök is, amely során a sziráki csemetéknek adományoztak.

Nagy Orsolya

Mint arról korábban beszámoltunk, a szűkebb hazánk rendőrei által összegyűjtött pénzadományból rajz- és fejlesztő eszközöket, valamint a vármegyei balesetmegelőzési bizottság által játékokból összeállított ajándékcsomagot ajándékoztak a Sziráki Aprófalva Óvoda részére.

Lajcsák Andrea, a sziráki óvoda vezetője portálunknak elmondta, hogy nagyon örültek az adománynak, hiszen olyan eszközöket kaptak, amelyek segítik a gyermekek fejlesztését. Ráadásul ezek a csemeték csak az óvodán keresztül részesülnek ilyen élményben, hiszen nagyon sokuk hátrányos helyzetű és sokan nevelőszülős gyermekek.

Hozzátette: az óvodások a téli szünet után kapják majd meg az ajándékokat. Az intézményben pedig sok a jó képességű gyermek, akik a kapott eszközök által könnyebben kibontakoztathatják majd tehetségüket.

A vezető háláját fejezte ki a rendőröknek és kiemelte, hogy ettől nagyobb örömet nem is okozhattak volna a gyermekeknek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában