Összefoglaló

2024.01.06. 21:55

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. január 6.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon január 6-án is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Tűzeset miatt riasztották a lánglovagokat Salgótarján zagyvapálfalvai városrészére szombat délután.

Ha új év, akkor új, sportos külső? Nem rossz gondolat, fontos lenne azonban, hogy ne csak az esztendő első pár hetében érezzük úgy, hogy szükségünk van a testmozgásra, hanem az év egészében fordítsunk rá időt és energiát!

Gubányi Ernő 159 alkalommal viselte a nemzeti együttes mezét.

Több sajátos jellemzője is van a közelmúltban a Zenthe Ferenc Színház kamaratermében is bemutatott előadásnak, a Varsói melódiának. Mindenekelőtt a szervezeti forma említhető több szempontból is.

Az önök családjában főztek Salgó tűzhelyen? Minden bizonnyal. Sőt, a Salgótarjáni Tűzhelygyárban készült sparhertek, kályhák, kandallók az elmúlt száz esztendőben nem csupán városunk lakóinak adtak meleget.

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában