Összefoglaló

2024.01.19. 21:27

A nap legfontosabb salgótarjáni hírei egy helyen – 2024. január 19.

Számos érdekes témáról számoltunk be olvasóinknak hírportálunkon január 19-én is, mutatjuk a nap legérdekesebb salgótarjáni vonatkozású híreit!

Nool.hu

Salgótarjáni operatőr készítette el a madártani egyesület jubileumi kisfilmjét

Az idén ötvenedik születésnapját ünneplő Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) megbízásából készítette el a salgótarjáni származású természetfilm-rendező és operatőr, Drexler Szilárd a Szeretjük a madarakat című kisfilmet, amely a közösségi média felületein is megtekinthető.

Jól kisütötték a tarjáni diákok: a futballcsillag kedvenc édességét készítették el

Jóval negyedmillió megtekintésen túl van már a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi, Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola beiskolázási videója. A kerisek a futballcsillag, Ronaldo kedvenc édességét készítették el, ám ettől jóval nagyobb teljesítményekre is képesek.

Ismét Spartan Race versenyt rendeznek Salgótarjánban

Ezúttal a Winter-sorozat idei első magyarországi és regionális versenyét rendezik meg vármegyeszékhelyünkön.

Minden a Somosról szólt a Nógrád vármegyei harmadosztály keleti csoportjában

Eldőlni látszik az első két hely sorsa a vármegyei harmadosztály keleti csoportjában, de a bronzéremért, valamint a hátsó régiókban még komoly csata lehet tavasszal. Lássuk, hogy mit mutat meg a statisztika!

Ha az elsők között szeretnél értesülni Nógrád megye legfontosabb híreiről, lájkold a Facebook-oldalunkat, ha pedig esténként egyben szeretnéd átfutni a nap híreit, iratkozz fel a Nool.hu hírlevelére!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában