Varázsmanók

2023.12.26. 15:38

Varázsmanók ajándékai tették szebbé a gyermekotthonok lakóinak ünnepét

Sikeres volt az idén útjára indított Varázsmanó program. A rákóczibányai székhelyű Civilek a Megyéért Egyesület kezdeményezésének köszönhetően szűkebb hazánk több bentlakásos intézményében összesen 38 kisgyermek karácsonyi kívánsága teljesülhetett.

Veres Edina

Nógrád vármegye több bentlakásos intézményében 38 kisgyermek kívánságát tudták teljesíteni

Forrás: Varázsmanó Facebook oldal

Megannyi nógrádi gyermekotthonban került „ajándékrengeteg” karácsonyfája alá, jelezvén: célba értek a Varázsmanók meglepetései. Ahogy arról portálunk beszámolt, a rákóczibányai székhelyű Civilek a Megyéért Egyesület még november végén hívta életre a Varázsmanó nevet viselő programot. A megmozdulás megvalósításának első lépéseként nehéz helyzetben lévő, gyermekotthonokban élő csemeték kívánságait gyűjtötték össze, amelyeket ezután közzétettek a program közösségi oldalán. Így azokat az adventi időszakban akár a konkrét ajándék felajánlásával, akár a meglepetés értékének a biztosításával teljesíthették a kezdeményezéshez csatlakozó támogatók.

A napokban a szervezők a Varázsmanó nevű közösségi oldalon számoltak be a lezárult karácsonyi akciójuk eredményeiről. Mint írták, közel 40 lakásotthonban élő gyermek személyes álmát tudták adományozóik által valóra váltani.

Az elmúlt időszakban bámulatos összefogással sikerült elérni, hogy Nógrád vármegye több bentlakásos intézményébe 38 kisgyermek kívánságát tudtuk teljesíteni. A személyes kérések teljesítésén túl intézményi szinten is rengeteg felajánlás érkezett, amelyek szintén az adott intézmény specifikus kérései alapján lettek összeállítva

 – olvasható a tájékoztatásban, amelyből az is kiderült, hogy a szervezők nagyon sikeresnek ítélték az idei kezdeményezést. Mindezt pedig csak megerősítették a bejegyzéshez posztolt képek, amelyek az ajándékátadások pillanatát örökítették meg a karácsonyfák körül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában