Késés, kimaradás

2023.12.01. 10:31

Több busz késik, kimarad vagy nem érint néhány megállót Nógrád-szerte

Több autóbusz járat késik, kimarad, vagy bizonyos megállóhelyek érintése nélkül közlekedik szűkebb hazánkban a tegnapi havazás után. Mutatjuk, melyik járatokra nem érdemes várnia az utazóközönségnek.

Veres Edina

A Volánbusz Zrt. menetrendváltozásokkal kapcsolatos információs Facebook-oldalán sorra jelentek meg a szűkebb hazánkat érintő bejegyzések.

Mint írták, a 3092-es vonalszámú (Salgótarján-Etes között közlekedő) autóbuszok az etesi Albert-telepi és az Amália-telepi megállók érintése nélkül közlekednek. Emellett azoknak, akik a 3090-es vonalszámú (Salgótarján-Karancskeszi-Ipolytarnóc) autóbuszokkal kívánnak eljutni „A-ból B-be” akár 30-40 perces késésre is számítaniuk kell.

A tájékoztatásból az is kiderült, hogy a 3045-ös vonalszámú (Salgótarján-Vizslás-Kazár-Mizserfa-Mátraszele menetrendű) autóbuszok nem térnek be Mizserfa településre.

A vármegye nyugati részét is érintik járat,- illetve megállóhely kimaradások. A posztok közül kitűnik, hogy a 3365-ös vonalszámú (Szécsény-Rimóc-Varsány-Nógrádsipek útvonalon járó) autóbuszok nem közlekednek. Emellett az is kiderült a bejegyzésekből, hogy a 334 -es (Vác–Penc–Nézsa–Galgaguta), valamint a 335-ös (Vác–Legénd–Galgaguta–Szirák) autóbuszok Nézsa, szeszfőzde megállóhelyet nem érintik útjuk során.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában