Jótékonyság

2023.12.20. 13:42

Tizenkét gyermek karácsonyát tette szebbé a KDNP Nyugat-Nógrádban

Lászlók Judit

Frankó Viktória, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) Balassagyarmati Alapszervezetének elnöke a közösségi oldalán számolt be róla, hogy a hagyományaikhoz hűen a szervezet tagjai és dr. Bablena Ferenc, a KDNP Nógrád vármegyei szervezetének elnöke évek óta adományokat visz az adventi időszakban a térségben élő rászoruló családoknak. Mint fogalmazott, idén tizenkét gyermek karácsonyához tudtak hozzájárulni játékokkal, ruhákkal és tartós élelmiszerekkel Karancslapujtőn, Cserhátsurányban, Mohorán, továbbá Balassagyarmaton. Utóbbi esetében egy Ukrajnából menekült magyar családot támogathattak, akik idén nem tölthetik az otthonukban az ünnepeket.

A bejegyzésből megtudhattuk, hogy sok helyről érkeztek adományok, elsősorban a tagságtól és a szervezet támogatóitól, azonban a budapesti Pestújhelyi Általános iskola 2. osztályos diákjai és szüleik is csatlakoztak az adománygyűjtésükhöz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában