Egészségügy

2023.12.13. 11:04

Rétvári Bence: biztosított a lakosság ellátása a gyarmati kórházban

Dócs Dávid nyugat-nógrádi politikus, a Mi Hazánk országgyűlési képviselője a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház és Rendelőintézet jövőjéről kérdezte a Belügyminisztériumot. Rétvári Bence államtitkár válaszában hangsúlyozta: az intézmény működése stabil, biztosított a lakosság egészségügyi ellátása.

Nool.hu

Rétvári Bence államtitkár: a kórház működése biztosított

Forrás: MTI

„Milyen tervei vannak a kormánynak a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház - Rendelőintézet jövőjét illetően? Számíthatnak-e a balassagyarmatiak a kormány támogatására a kórházuk fejlesztését illetően?" – tett fel írásbeli kérdéseket a napokban Dócs Dávid. Pintér Sándor belügyminiszter megbízásából Rétvári Bence államtitkár válaszolt a Mi Hazánk nógrádi képviselőjének.

„A pletykákon alapuló értesüléseit cáfolva tájékoztatom, hogy a Balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház - Rendelőintézet működése stabil, biztosított a lakosság egészségügyi ellátása. Biztosíthatom, hogy a balassagyarmatiak számíthatnak a kormány messzemenő támogatására, melynek kapcsán a kormányzati cél a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház Rendelőintézet stabil működésének fenntartása a jövőben is” – írta válaszában az államtitkár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában