Önzetlenség

2023.12.11. 10:56

Rászoruló családoknak gyűjtenek adományt a salgótarjáni iskola egykori diákjai

Két volt tanulója jótékonysági felhívására hívta fel a figyelmet a Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája.

Veres Edina

Az oktatási intézmény közösségi oldalán osztotta meg, hogy Oláh Dzsesszika Rózsa és Oláh Brendon Csaba, az iskola volt tanulói, akik jelenleg a Semmelweis Egyetem Kanizsai Dorottya Többcélú Szakképző Intézményében folytatják tanulmányaikat. Mint írták, a két fiatal felhívást intézett egykori iskolájuk Facebook-csoportja felé adománygyűjtés céljából. A megosztott plakát szerint a kezdeményezés keretében feleslegessé vált, kinőtt ruhák és cipők, valamint megunt plüssök ajánlhatók fel. 

A jótékony célra szánt holmik a salgótarjáni középiskolában adhatók le december 14-ig. Az összegyűlt adományt olyan családok és gyerekek számára juttatják el, akiknek arcára a ruhák és a játékok mosolyt csalhatnak. A Salgótarjáni Általános Iskola Petőfi Sándor Tagiskolája bejegyzésében kiemelte: büszkék egykori tanulóik kezdeményezésére és szociális érzékenységükre.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában