Beruházás

2023.12.22. 15:55

Pozitív hírek érkeztek a pásztói uszoda építéséről

A tanuszoda építésének ügye végre jó irányt vehet – fogalmazott Becsó Zsolt, a térség országgyűlési képviselője Facebook oldalán. Az Építési és Közlekedési Minisztériumtól kapott levelét is közzétette.

Nagy Orsolya

Forrás: Facebook / Farkas Attila

Mint az a levélből kiderült, a tanuszoda beruházása jelenleg nyolcvan százalékos készültségi szinten van. A közműcsatlakozások szolgáltató oldali szerződéseinek hiánya miatt fennálló műszaki akadályok elhárultak és az elrendelés alatt álló energetikai hatékonyságot elősegítő pótmunkák elvégzését követően a kivitelezés műszaki átadás-átvételi eljárása várhatóan jövő július végén elkezdődhet.

Az örömhírről Farkas Attila polgármester is beszámolt a Facebook-oldalán. Mint fogalmazott, bár nem önkormányzati beruházás, de több helyen próbálkoztak a probléma megoldása érdekében. A polgármester végül háláját fejezte az országgyűlési képviselőnek a közbenjárásért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában