Baloldal

2023.12.15. 12:32

Még a DK-s képviselő is lehúzta a tarjáni városvezetés teljesítményét

Meglepő őszinteséggel értékelte Salgótarján helyzetét és kilátásait a csütörtöki közgyűlésen a Demokratikus Koalíció (DK) egyik képviselője. A helyi Fidesz szerint Czene Gyula lényegében ezzel „meg is vonta a baloldali városvezetés lassan 10 éves regnálásának a mérlegét”.

Nool.hu

Mint arról beszámoltunk, húsz napirendi pontot tárgyalt idei utolsó rendes ülésén Salgótarján közgyűlése. Az ülésen egyebek mellett pályázatokról, a Helyi Esélyegyenlőségi Programról, valamint a népesség drasztikus csökkenéséről, az elvándorlásról is szó esett. Czene Gyula (Demokratikus Koalíció) hangot adott véleményének, miszerint „az elvándorlók kvalitatívak, képzettek; akik viszont betelepülnek, sokszor hátrányos helyzetű emberek”.

Fenyvesi Gábor önkormányzati képviselő, a helyi Fidesz-szervezet vezetője a DK-s képviselőtársa felszólalását videós formában idézte a Facebook-oldalán. Mint írta: „Czene Gyula képviselőtársam szerintem meg is vonta a baloldali városvezetés lassan 10 éves regnálásának a mérlegét. Hallgassák figyelmesen! (...) Na ezért szuper a szegregátumok bebetonozása! Köszönjük!”

Fenyvesi Gábor éppen a minap adott hangot véleményének, hogy a Forgách-telep milliárdos felújításával a valódi megoldás helyett lényegében bebetonozta a szegregátumot Salgótarjánban a baloldali városvezetés. Erről itt írtunk bővebben:

Főoldali borítóképünk forrása: Fenyvesi Gábor képviselő Facebook-oldala

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában