Alkotás

2023.12.15. 11:45

Körkép és kiállítás tükrözi a salgótarjáni szakképző intézményben zajló diákéletet

Diákok alkotásai varázsolják színesebbé a Nógrád Vármegyei Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola falait.

Veres Edina

Megjeleníti az alkotás a képzés profiljába tartozó szakmákat

Forrás: Nool.hu

Fotó: Facebook / NMSZC

A salgótarjáni oktatási intézmény Facebook oldalán osztotta meg, hogy egyfelől egy falfestménynek köszönhetően szebbé vált az iskolájuk, másfelől pedig az immár hagyományos, a diákok rajzait bemutató kiállításuk is elkészült. 

Mint írták, a „Keri Körkép” gyönyörű színei Oláh Kiara és Kovács Amanda, 2/10.K osztályos tanulók keze munkáját dicsérik, akik szabadidőt és energiát nem kímélve adtak bele mindent a festés munkálataiba.

A poszthoz megosztott képek tanúsága szerint az eredmény pedig egy olyan alkotás lett, amelyről visszaköszönnek a Keriben elsajátítható szakmák. A tájékoztatás szerint emellett a szakképző intézményben az a kiállítás is megtekinthető már, amely a diákönkormányzat őszi rajzversenyére beérkezett munkákat mutatja be. A művek összeállításában a 11.K osztály tanulói vettek részt. A bejegyzés utolsó sornak szavai a hálát fogalmazták meg azon tanulók felé, akik szívesen tesznek az iskoláért, a szebb környezetért és a barátságos hangulatért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában