Osztálytalálkozó

2023.10.02. 07:34

Találkoztak a salgótarjáni középiskola egykori diákjai

Negyed évszázaddal ezelőtti emlékeket idéztek fel az egykori Salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskola 11. ksz osztályának tagjai, akik a napokban tartották 25 éves osztálytalálkozójukat Salgótarjánban.

Veres Edina

Csoportkép a résztvevőkkel

Forrás: Beküldött fotó

A portálunkhoz eljuttatott tájékoztatás szerint az eseménynek a zagyvapálfalvai közösségi tér adott otthont. A programon a Salgótarjáni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Középiskolában, 1998-ban végzett csoport osztályfőnöke, Józsáné Gizella is részt vett. A csapat döntő többsége szűkebb hazánk határain belülről érkezett a találkozóra, azonban akadt olyan is, aki egészen Siófok környékéről utazott a salgótarjáni városrészbe azért, hogy viszontlássa azokat, akikkel diákként együtt koptatták az iskolapadokat. A társaság jó hangulatban, sok emlék felelevenítésével gondolt vissza a huszonöt évvel ezelőtti mindennapokra, történésekre és eseményekre. Mindezt pedig egy tortával is megkoronáztak. 

Végül a megjelentek közösen megállapodtak abban, hogy a következő összejövetel időpontját öt év múlva, az osztály 30 éves jubileumához igazítva szervezik majd meg

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában