Divat

2023.12.29. 20:16

Hogyan legyél igazán trendi szilveszterkor? – a bárnai divatszakértő most elárulja

Hogy milyen szettet választunk szilveszterre, az függ a személyiségünktől, valamint attól, hogy hol fogjuk tölteni az éjszakát – mondta el portálunknak Gembicki Glória, bárnai divatszakértő és stylist.

Nagy Orsolya

Gembicki Glória látta el hasznos tippekkel olvasóinkat

Forrás: Beküldött fotó

Mint arról a divatszakértő beszámolt: az év utolsó napján a flitter, az arany és a csillogás szinte mindig előjön. Ilyenkor felvesszük a merészebb ruhákat is, nagyobb hátkivágásokkal, például sok csillogással, strasszokkal és kiegészítőkkel.

– Mivel továbbra is hódítanak a flitteres ruhák, ezért először ezt emelném ki. Itt főleg az egyenes, vékony vállpántos, testhez álló vagy A-vonalú darabok azok, amelyek tökéletes választások lehetnek. A lényeg, hogy a flitter legyen a fő díszítőelem. Ez lehet arany, ezüst vagy akár csíkos is. Az ilyen ruhákhoz pedig fel lehet venni egy hosszabb csizmát, vagy tűsarkút is – közölte Gembicki Glória.

Hozzátette: kiegészítőként érdemes viselni hozzá egy szintén csillogó kistáskát, hosszú fülbevalóval, akár nyaklánccal és karkötőkkel.

Egyszerű, de mégis tökéletes

A divatszakértő arra is kitért, hogy, akinek mindez túl sok lenne, de mégis maradna a kicsit extrémebb kiöltözésnél, annak egy felül zárt, rövid ruha ajánlott, amelyet egy térd fölé érő színes csizmával egészíthet ki, vagy akár egy aranyflitteres szoknyát is fel lehet venni, például fekete blúzzal. Ez egyszerű szett, de mégis tökéletes megoldás.

A divatszakértő kifejtette továbbá: ha valaki nem akar flittert hordani, az választhat magának egy egyszerűbb nadrág-blézer szettet is akár. Még mindig divatosak a szűk nadrágok, ezért egy sötétkék vagy fekete farmer egy színes blúzzal jó megoldás lehet, arra pedig egy fekete blézer. Aki nem érezné jól magát a szűk fazonban, az pedig választhat akár szövetnadrágot is, mert ezek például jól mutatnak egy testhez simuló bodyval.

Nem lehet mellé lőni

Mint Glória fogalmazott: a klasszikus fekete szettel sem lehet mellé lőni, attól függően, hogy mi a program. Tökéletes lehet egy sima fekete nadrág egy fekete garbóval és egy látványosabb ékszerrel, de a klasszikus kis fekete ruha is illik a szilveszterhez. Ezt a ruhát fel lehet dobni egy csillogó cipővel, vagy akár combcsizmával, hozzá pedig egy borítéktáskát, vagy egy nagy és látványos övet érdemes viselni.

A divatszakértő végül hangsúlyozta, hogy a 2024-es divat előrejelzés szerint a jövő évi trendek szereplői a rojtos ruhák lesznek, így akár már ebben az évben is fel lehet venni egy csillogó rojtos darabot is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában