Irodanyitás

2023.12.19. 14:24

Felavatták a VOSZ Nógrád vármegyei irodáját Salgótarjánban

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége 1988-ban, éppen 35 évvel ezelőtt alakult. Erre emlékezvén országszerte különböző rendezvényeket tartottak. A Nógrád vármegyei szervezet a minap a Fő tér 1. sz. alatt – az egykoron SZMT-székháznak nevezett épületben – egy három helyiségből álló, korszerűen felszerelt képviseleti irodát adhatott át.

Csongrády Béla

Barabás Tamás, a VOSZ társelnöke és a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke, Czékmánné Kelecsény Ágnes vágta át a szalagot

Forrás: Nool

Fotó: Hüvösi Csaba

A szalagátvágással fémjelzett avatóünnepségen megjelenteket egy új munkatárs, Oláh Krisztián vállalkozásfejlesztési tanácsadó köszöntötte, majd a VOSZ Nógrád Vármegyei Szervezetének elnöke, Czékmánné Kelecsény Ágnes mondta el gondolatait. Lényegében annak kifejtésére koncentrált, hogy megnövekedett feladataik ellátásában minőségi változást jelent az eleddig nem létezett irodaegység kialakítása. Ilyen körülmények között eredményesebben tudják ellátni szolgáltatásaikat – többek között – az érdekképviseletet és -védelmet, a VOSZ, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által létrehozott KAVOSZ Zrt. működtetését, a hitelkihelyezést, a Széchenyi Kártya hasznosítását, a vállalkozásfejlesztést, a közösségformálást, a kulturális értékek felmutatását, gyarapítását és nem utolsósorban a Prima-díjak odaítélésének folyamatát. Az iroda természetesen készséggel ad helyet a profiljához illeszkedő egyéb rendezvényeknek is.

A továbbiakban az ünneplők átvonultak néhány lelkes, lokálpatrióta fiatal által kialakított és működtetett egyesület kialakított komplex funkciójú központjába. Ott levetítettek két filmet. Az egyik a Demján Sándor élő szellemi örökségét őrző VOSZ tevékenységét érzékeltette Barabás Tamás országos társelnök méltatásával, majd Kisbali Bence, a Völgyváros vezetője kommentálta a központjukról készült képeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában