Előadás

2023.11.26. 13:43

Több fontos témát is érintett a biztonságpolitikai szakértő Rétságon

A televízióból és az internetes fórumokról közismert dr. Nógrádi György közgazdász, biztonságpolitikai szakértő tartott előadást csütörtökön Rétságon, a Városi Művelődési Központ és Könyvtár olvasótermében.

Hegedűs Henrik

A „Polgári esték” címet viselő sorozat előadásán Bakó Mónika önkormányzati képviselő beszélgetett a vendéggel. A rendezvényen megjelent Balla Mihály, a nyugat-nógrádi térség országgyűlési képviselője is. 

A közel félszáz fős hallgatóság előtt dr. Nógrádi György kitért többek között a migráció növekvő veszélyeire, az Izrael elleni Hamász-agresszióra, az Egyesült Államok politikai viszonyaira, az Európai Unióban uralkodó körülményekre, illetve Németország jelenlegi helyzetére, és beszélt a V4-es országok – Magyarország, Szlovákia, Csehország, Lengyelország – együttműködésének a jövőképéről is. 

Természetesen nem maradhatott ki a témák sorából a migráció kérdése, valamint a nagyhatalmak politikai-gazdasági szerepe sem, nem beszélve hazánk kül- és belpolitikai mozgásteréről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában