Tájékoztatás

2023.11.03. 14:10

Pásztó polgármestere elárulta, miért nem lehet autóval behajtani a temetőbe

Pár ember sérelmezte, hogy a városi temetőbe személygépkocsival nem lehetett behajtani a napokban – közölte Farkas Attila, Pásztó polgármestere a Facebook-oldalán.

Nagy Orsolya

Farkas Attila, Pásztó polgármestere a temetők rendjéről adott tájékoztatást a közösségi oldalán

Forrás: Nool.hu archív

Fotó: NMH

Mint írta, volt aki normális hangnemben, volt aki pocskondiázva, kis politikai érzelemmel fűszerezve tett megjegyzést. Hozzátette: kilenc éve hozott erről egy rendeletet az akkori képviselő-testület. 

Ennek értelmében a köztemetőkben az önkormányzat, az üzemeltető, a temetkezési szolgáltatók, valamint a gyalogos közlekedésben akadályozottak közlekedhetnek gépjárművel. Ennek megfelelően a korábbi évekhez hasonlóan idén is a gyalogos közlekedésben akadályozottak közlekedhetnek gépjárművel a temető területén.

A polgármester arra is kitért, hogy a temetőgondnok egész nap rendelkezésre állt a látogatók számára, tájékoztatása szerint a látogatók részéről panasz nem érkezett a kapu nyitva tartásával kapcsolatban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a nool.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában